Oslo Syd Hudlegeklinikk

Oslo Syd Hudlegeklinikk drives av hudlege Bjørn E. Bondevik og har avtale med Helse Sør-Øst. . Alle pasienter må ha henvisning for å få time.

Klinikken kan tilby behandling av alle hudsykdommer, psoriasis, eksem, hudkreft etc.

Her er lysbehandling (helkropp og hender/føtter), fotodynamisk terapi (PDT) av solskader og enkelte typer hudkreft, kirurgi av ondartede tumorer, frysebehandling (cryoterapi) av plagsomme vorter og andre utvekster som er nødvendig å behandle.

Du må ha henvisning for å få time

Alle pasienter må ha henvisning for å få time. Time blir tildelt når henvisningen er prioritetsvurdert av hudlegen.

Innkalling til time blir sendt ut pr. sms eller brev. Det er ikke nødvendig å kontakte oss før du har fått tildelt din time.

Henvisninger kan i enkelte tilfeller bli avvist – da får henvisende lege beskjed med en begrunnelse om dette direkte fra klinikken.

Merk: For å unngå lang venteliste for pasienter med belastende hudsykdom kan vi bli nødt til å avvise henvisninger med “ikke prioriterte” tilstander som f. eks. generell føflekksjekk og ønske om fjerning av ufarlige flekker og utvekster.

Avbestilling

Avbestilling av time kan sendes pr. sms. Bruk kodeord OSH etterfulgt av ditt navn og fødselsdato og send det til 2097. Endring av time og andre henvendelser  gjøres pr. telefon.

MERK: Det er KUN avbestillinger som behandles pr. sms. Avbestillinger som mottas mindre enn 24 timer i forveien for timen blir fakturert, uavhengig av årsak (gjelder også corona-relatert fravær).

Finn hit

Oslo Syd Hudlegeklinikk
Asperudveien 61 (tidligere Holmlia sentervei 1B)
1255, Oslo

Holmlia Helsehus ligger rett ved Holmlia buss- og togstasjon. Vi holder til i 4. etasje. Bygget har heis.

Parkering

Parkering i P-huset på Holmlia senter vis a vis Holmlia Helsehus.

Tog og flere busser stopper på Holmlia stasjon.